Visual

ter Stege Betonmallen

Wat eens, ruim 210 jaar geleden, is begonnen als een "eenmansbedrijf", is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming. Door al die ervaring kunnen we wel zeggen dat wij een veelzijdige, complete, sterke en accurate partner zijn voor de (prefab)betonindustrie.

Johnny JohnnyTer Stege Betonmallen is een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland, waar vanuit zij werkt met de nieuwste machines en zeer vakbekwaam personeel. Wij zijn sterk in houten bekistingen en stalen mallen. Hierin kunnen wij vrijwel elk project aan.

Maar we bieden meer. Ook hebben wij de mogelijkheden om het hout te combineren met staal. Zo kunnen we voor elk project de juiste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Voor het plaatsen van vakmensen bij u in de werkplaats heeft ter Stege een zuster onderneming: Noordelijke beton- en timmerspecialisten BV. Dit bedrijf legt zich geheel toe op het uitlenen van Vakspecialisten. Jaren geleden zijn wij al begonnen met mee te denken aan uw waste management. Hieruit zijn onze retour bodems gekomen. Deze bodems gaan na gebruik weer terug naar ter Stege waar wij ze weer opknappen en hergebruiken.