Visual

Vestigingen

Vestiging Hoogeveen

In Hoogeveen staat het hoofdkantoor. Vanuit Hoogeveen vindt de centrale aansturing en coördinatie plaats. Er zijn 2 productiehallen waar dagelijks vakwerk word aflevert. Beide hallen zijn voorzien met een wel uitgerust machine assortiment. Twee machines zijn zeker onderscheidend en helpen ons onze kwaliteit contant op een hoog niveau te houden. Een volledig computergestuurde kallvass machine zaagt en boord randhout snel en zeer precies op maat. De 2de machine is een 5-assige bovenfrees machine die 3 dimensionale sparingen tot op de mm nauwkeurig op maat freest.
 
Ter Stege heeft naast de groep nog een aantal zusters voortgebracht die zich op andere markten en/of segmenten richten of gespecialiseerd zijn in andere disciplines in de bouw.    
 

ter Stege betonformen GMBH

De vestiging in Duitsland wordt door ongeveer 10 man bemand en produceert voornamelijk voor de Duitse markt.
www.terstegebetonformen.de
 

In-house oplossingen

Ervaring Meppel en Coevorden ... 
 
Ter Stege heeft in de loop der jaren veel strategische samenwerkingen afgesloten met betonfabrieken in het land. Dit verschilt van medewerkers die vast bij een klant in de productie ruimte werken tot geheel overgenomen werkplaatsen waar voor de klant (en evt. voor derden) word geproduceerd.